Agrigento: tânăr român găsit mort în curtea unui bloc. Se presupune că a căzut de la etajul 4, încercând să pătrundă într-o locuință

Trupul neînsuflețit al unui tânăr român de 20 de ani a fost găsit în această dimineață de 4 septembrie, 2017, în curtea unui bloc din zona Largo Aosta, aflată în centrul localității Canicattì, provincia Agrigento, anunță ziarul online Agrigento Notizie,

Deși inițial nu se cunoștea identitatea tânărului, polițiștii au reușit să-l identifice ca fiind cetățean român, în vârstă de 20 de ani, cu antecedente penale pentru furt, scrie sursa citată. Ulterioare verificări au arătat că tânărul român nu locuia în clădirea în a cărui curte a fost găsit mort iar la nivelul celui de-al patrulea etaj al clădirii anchetatorii au găsit o țeavă de gaz și un jgheab desprinse din zid și atârnând în jos.

În baza acestor detalii, polițiștii de la Poliția Statală din Canicattì consideră că este foarte probabil ca tânărul de 20 de ani să fi încercat să se cațere pe țeava de gaz până la etajul patru al clădirii, în încercarea de a pătrunde într-un apartament pentru a efectua un furt.

Deoarece asupra sa nu au fost găsite obiecte furate, se presupune că tentativa tânărului român a luat sfârșit în mod tragic, înainte de a reuși să pătrundă în vreun apartament, dar ancheta polițiștilor este abia la început, a mai adăugat sursa citată.

Distribuie acest articol