Gina Felea sau „diva de la Murgeni” și oferta sa de lucru în Italia pentru tinerele fete din România

Supranumită „diva de la Murgeni”, Gina Felea este originară din Vaslui și vrea să atragă fete dornice să aibă o „muncă ușoară și în același timp distractivă” în cluburile sale de noapte din Italia. Totodată, le garantează prin postările sale de pe Facebook tinerelor, că se pot îmbogăți în „maxim” 24 de luni fără să fie nevoite să se dezbrace.

Gina Felea le explică tinerelor interesate cât de ușoară este munca într-un club de noapte:

„O muncă ușoară și în același timp distractivă, unde poți câștiga bani simțindu-te ca acasă deoarece noi, aici, suntem o familie. Combinăm munca cu distracția pentru a sta cât mai bine și a transforma o muncă în plăcere”, este descrierea făcută în anunț de tânăra din Vaslui.

Tânăra susține că a fost damă de companie în Italia și spune că tinerele au nevoie de o perioadă de adaptare:

„Primul contract în această meserie, este de «școlarizare», de învățare, de adaptare la o mentalitate diferită de cea a românilor care frecventează cluburile de noapte din România. Oamenii în străinătate sunt mult mai civilizați decât vă puteți imagina, în anumite țări ei pot fi mai dificil de abordat. Este foarte important să învătați «stilul» fiecărui client în parte, fiecare are personalitatea lui. Acest «stil» se deprinde, în medie, în 3 – 6 luni lucrate. O chestiune extrem de importantă tine de ținuta voastră în club. Cu cât ținuta în club este mai aranjată, curată, veți atrage atenția mai mult (sexy elegant, nu vulgar)”, se arată într-unul dintre anunțurile publicate.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Tânăra din Vaslui a povestit conform libertatea.ro că deși visa să ajungă medic veterinar n-a refuzat propunerea de a lucra ca damă de companie în Italia

„Puteam să devin medic veterinar, fără examen, cu drept de bursă. Am fost la olimpiadă. Nu aveam bani să merg la Iași, la facultate, trebuia să îmi iau chirie. Nu am putut să mă angajez, m-am înscris la o școală de asistente, nu am vrut să fiu o povară pentru nimeni. (…) Am lucrat o perioadă în Brașov, ca barmaniță. Patronul a vrut să îmi facă o «surpriză», dar am reușit să scap. Apoi a venit cineva la mine și mi-a spus că prietena lui este impresară și că trimite fete în Italia. Am ajuns în Italia si am fost damă de companie. Am plecat la 18 ani, de atunci nu m-am mai întors. Nu îmi place aici, oamenii sunt răi. Nu vreau să critic România, e țara mea… adevărul doare. În Italia am primit mult ajutor. Am putut să împrumut 180.000 de euro de la bancă, lucrez legal”, a spus Gina.

Gina Felea a stârnit controverse în urmă cu doi ani, după ce a publicat mai multe clipuri prin care le încuraja pe tinere să lucreze în cluburile sale de noapte din Italia.

Distribuie acest articol