Un șofer român de TIR din Italia a ajuns la spital după ce un coleg l-a speriat cu un pistol de jucărie. Suferea de boli de inimă

O glumă nevinovată între doi șoferi de TIR, care se aflau în zona vamală din Livorno, s-ar fi putut transforma într-o tragedie după ce unul dintre ei, un român în vârstă de 57 de ani, s-a speriat și a riscat să facă un infarct.

Conaționalul nostru, informează ziarul italian Il Tirreno, suferea de boli de inimă și a ajuns la spital, în timp ce colegul său, un marocan de 48 de ani, este anchetat acum pentru amenințări agravate, ca urmare a acestei glume.

Cei doi șoferi se aflau luni, 23 mai 2022, în jurul orei 17:00, cu TIR-urile parcate în Terminalul Darsena Toscana de pe via Mogadiscio din Livorno.

Bărbatul român tocmai coborâse din automarfarul său și i-a cerut șoferului marocan o informație banală, dar acesta, în loc să-i răspundă, a scos un pistol și l-a îndreptat spre compatriotul nostru, amenințându-l cu moartea.

Șoferul de 57 de ani, care suferă de tahicardie, a început să se simtă rău din cauza sperieturii și a fost nevoie de intervenția unei ambulanțe la fața locului, care l-a transportat imediat la spital. Medicii au constatat apoi că românul nostru a fost astfel la un pas de a suferi un infarct.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În parcarea unde s-a petrecut incidentul au intervenit ulterior și agenții de la Poliția Maritimă de Frontieră din Livorno care, la finalizarea verificărilor, au constatat că pistolul folosit de marocan era de jucărie și încerca numai să-i joace o farsă colegului său român.

Cu toate acestea, jucăria a fost pusă sub sechestru, iar posesorul ei a fost denunțat pentru amenințări agravate și riscă să fie trimis în judecată pentru gluma sa.

Distribuie acest articol