Român din Italia agresat pe stradă pentru că nu și-a plătit chiria de câteva luni

Un bărbat de naționalitate română a fost agresat marți, 31 mai 2022, în plină zi pe o stradă din localitatea italiană Forli, în Emilia-Romagna, de către doi bărbați și a fost nevoit să le dea acestora portofelul și telefonul mobil pentru a nu fi bătut de aceștia.

Potrivit ziarului Corriere Romagna, totul s-a petrecut în jurul orei 15:00, în fața clădirii în care conaționalul nostru locuiește în chirie.

Bărbatul român se pare însă că nu a mai plătit de câteva luni chiria, iar proprietarul, un bărbat originar din Bangladesh, a decis astfel să-și facă dreptate de unul singur, ajutat fiind de un alt bărbat, de origine albaneză.

Cei doi indivizi l-au așteptat astfel pe român să se întoarcă acasă, iar când acesta a apărut, împreună cu o femeie, au început să-l insulte și să-l amenințe pentru lunile de chirie neplătită. Pentru a scăpa de ei, chiriașul le-a predat atunci telefonul mobil și portofelul, apoi a fugit.

Strigătele au fost auzite de vecinii românului însă, care au alertat imediat forțele de ordine și o patrulă a poliției a intervenit astfel în scurt timp la fața locului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Polițiștii i-au blocat apoi pe cei trei indivizi implicați în scandal, i-au identificat, apoi i-au condus la secție pentru a-i interoga cu privire la cele întâmplate.

Distribuie acest articol