A câștigat 50 de milioane de dolari la loterie, dar continuă să se trezească la 4:30 dimineața pentru a merge la muncă

Pierre Richer, un bărbat din Quebec, Canada, în vârstă de aproximativ 60 de ani, a declarat că nu intenționează să se pensioneze în viitorul apropiat, continuând să meargă la muncă în fiecare zi.

Asta chiar și după ce, pe parcursul weekend-ului de Ziua Recunoștinței, a aflat cu surprindere că a câștigat jackpot-ul de 50.000.000 de dolari la extragerea Lotto Max din 6 octombrie.

Chiar și după acest câștig colosal, relatează Yahoo! News, el s-a prezentat la serviciu luni, la ora 4:30 dimineața, Richer lucrând ca șofer și la o companie de catering.

„Nu pot să îi abandonez. Fără mine, departamentul de expediere nu poate funcționa”, a declarat câștigătorul în cadrul unei conferințe de presă organizate de Loto-Québec.

Bărbatul modest a mers să facă cumpărături pentru cina de Ziua Recunoștinței împreună cu fiica sa și a decis să achiziționeze și un bilet Lotto Max în acea zi.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Achiziția a avut loc la magazinul Super C situat pe Boulevard Champlain, în cartierul LaSalle din oraș.

„Din moment ce aluatul pentru plăcintă era la reducere la Super C, fiica mea a intrat să îl cumpere și eu am luat biletul”, a povestit Richer.

Ironia sorții, dacă aluatul nu ar fi fost la ofertă, Richer a mărturisit că nu ar fi fost în acel loc norocos.

Abia în ziua următoare extragerii, fiica și soția sa au decis să verifice biletul Lotto Max online.

Reacția fiicei sale a fost una de uimire când a văzut că Richer a nimerit toate cele șapte numere de la Lotto Max: 04, 17, 20, 23, 25, 27 și 41, aducându-i astfel victoria.

În ciuda entuziasmului, Richer a rămas impasibil în fața premiului său de milioane de dolari atunci când a fost chemat în cameră.

„Am intrat în cameră și mi-au spus că am câștigat”, a relatat bărbatul. „Am spus ‘OK’ și apoi am ieșit”.

Richer a menționat că, grație câștigului, va putea în sfârșit să își îndeplinească visul de a avea o casă la periferia orașului Montréal, de a-și trimite familia în vacanță și de a-și reînnoi mașina.

A având o carieră de 40 de ani de care este mândru, el spune că va lua o pauză binemeritată, dar nu are în plan să se pensioneze prea curând. „Mă simt la fel”, a afirmat. „Nimic nu s-a schimbat”.