A încercat să stoarcă de bani un bărbat cunoscut pe internet, dar a ajuns să se îndrăgostească de el

O tânără femeie, care a cunoscut pe internet un bărbat mai în vârstă decât ea cu 33 de ani și a decis să profite de situația sa financiară foarte bună, a ajuns în cele din urmă să se îndrăgostească de el, iar în prezent au câțiva ani de când relația lor continuă să dureze în circumstanțe foarte fericite.

Carrie Leigh, în vârstă de 30 de ani, l-a cunoscut pentru prima dată pe Randy, 63 de ani, pe Tinder, când ea avea 27 de ani. Inițial, a recunoscust tânăra, intenția ei era să se distreze pe seama lui Randy și să profite de contul său bancar, mărturisind că atracția inițială a fost determinată de numeroasele vacanțe pe care acesta le făcea.

„Prima mea intenție când l-am cunoscut a fost să-l storc de bani”, a declarat femeia în emisiunea online Love Don’t Judge (video la finalul articolului). Dar planurile ei s-au schimbat după ce s-au îndrăgostit – iar acum, după trei ani, cei doi sunt încă împreună.

SEI_177722656-a599-e1698759713704
Carrie și Randy s-au cunoscut pe Tinder, când ea avea 27 de ani și el 60. Sursă foto: YouTube / Love Don’t Judge.

Carrie, care este mai tânără decât doi dintre fiii lui Randy, se mândrește acum cu rolul de „iubită care stă acasă” și creator pe OnlyFans, în timp ce cariera lui Randy în vânzări – care este de asemenea mai veche decât iubita sa – susține stilul lor de viață.

Despre planurile inițiale pentru relația lor, Carrie a spus: „Am crezut că o să fie mai mult o tranzacție de afaceri. Primeam mesaje de genul, ‘Hei, poți să mă ajuți pentru că, știi, sunt cam fără bani’”,  și-a amintit Randy, poveste confirmată și de Carrie de altfel.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Dar într-o zi, Carrie a decis să-și schimbe modul de viață și a încercat să-l evite pe Randy.

„Nu i-am răspuns la mesaje timp de luni” de zile”, a spus ea. „Am spus: O să-mi schimb viața, o să fac ceea ce e corect, o să-mi găsesc un job’”.

Randy, însă, a început să fie îngrijorat și a luat legătura cu Carrie câteva luni mai târziu, în timp ce ea se îndrepta spre locul de muncă, iar din acel moment în relația lor a avut loc o schimbare.

Făcându-și griji pentru siguranța ei, deoarece tânăra mergea pe jos chiar și în tura de noapte, s-a oferit să-i cumpere o mașină.

„În cele din urmă i-am cumpărat un BMW”, a spus bărbatul de 63 de ani.

SEI_177722784-94f5
Carrie și Randy au acum trei ani de când sunt împreună. Sursă foto: YouTube / Love Don’t Judge.

Inițial, au început să se aibă o relație la distanță, dar, după un an, Carrie a dorit să-l întâlnească pe Randy în persoană – după ce a fost copleșită de sentimente de vinovăție.

„Îmi părea rău că îl neglijam, și pe el, și sentimentele lui, când făcea atât de multe pentru mine”, a spus ea.

La un moment dat, în timp ce luau micul dejun, Carrie și-a dat seama că se îndrăgostește de Randy.

„Într-o zi m-a pus să mă așez și să fac o listă cu toate problemele mele, și a zis să le rezolvăm pe rând”, și-a amintit Carrie. „Și, după circa o săptămână, mi-a spus: «Dacă îmi dai un an, îți voi schimba viața»”.

Randy, pe de altă parte, a mărturisit în cadrul emisiunii: „Am observat o schimbare în modul în care mă tratează la început, în comparație cu ultimii doi sau trei ani”, adăugând că Carrie „îi pasă cu adevărat” și îi reamintește să aibă grijă de el și să-și ia medicamentele.

Deși diferența de vârstă dintre ei poate fi încă jenantă, Carrie – care locuiește în statul Maryland din SUA cu Randy – spune că nu-i pasă de ura pe care o experimentează din partea străinilor. Nici măcar atunci când chelnerii o întreabă ce vrea să mănânce „tatăl ei” când ies la cină.

„Oamenii de obicei presupun că sunt o vânătoare de averi sau că am traume de la tatăl meu”, a spus ea.

Deși persoanele de pe internet care nu-i cunosc judecă relația lor, familiile celor doi sunt susținătoare: „Fiii mei au spus că e foarte atrăgătoare”, a precizat Randy, râzând.

Orice critică din partea oamenilor care „de obicei presupun că ea este]o vânătoare de averi” este ca apa pe spatele unei rațe pentru acest cuplu fericit.