Nou zbor Italia-România începând cu data de 4 august. Va fi operat în fiecare miercuri și duminică

Compania aeriană Aeroitalia va inaugura o nouă rută între Cuneo, regiunea Piemonte din Italia, și Bacău, în România, începând cu data de 4 august din acest an.

Zborurile vor opera de două ori pe săptămână, în fiecare miercuri și duminică, cu aeronave Boeing 737-800 echipate cu 189 de locuri, informează Targatocn.it.

Această decizie face parte din expansiunea rapidă a companiei Aeroitalia în segmentul internațional, consolidându-și poziția pe piață.

„Suntem încântați să anunțăm acest nou serviciu direct mult așteptat și solicitat între Cuneo și Aeroportul Bacău.

Aeroitalia continuă să-și extindă rețeaua Italia-România, devenind cea mai mare companie aeriană pe ruta Bacău-Italia și oferind clienților noștri din Piemont un serviciu aerian și mai convenabil, care apropie familii și afaceri.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Similar cu dezvoltarea rutelor noastre Roma Fiumicino și Milano Bergamo, avem planuri să extindem rapid serviciul prin adăugarea de mai multe frecvențe în câteva luni de la început”, a declarat Krassimir Tanev, Direttore Commerciale di Aeroitalia.

Într-o perioadă în care conexiunile aeriene sunt tot mai solicitate, această nouă rută promite să faciliteze călătoriile între nord-vestul Italiei și Moldova, oferind tarife competitive începând de la 19,99 euro pe segmentul de zbor.

Biletele sunt deja disponibile pentru vânzare pe site-ul Aeroitalia, iar compania plănuiește să extindă rapid frecvența zborurilor pentru a răspunde cererii crescânde din partea pasagerilor.