Au picat Facebook și Instagram. Nici Messenger nu a mai funcționat

Marți, 5 martie 2024, utilizatorii Facebook și Instagram au întâmpinat dificultăți semnificative în accesarea și utilizarea rețelelor sociale, inclusiv în țări precum Italia și România.

Mai mult, nici aplicaţia Facebook Messenger nu a mai funcționat.

Problemele au început în cursul după amiezii, când utilizatorii au încercat să acceseze fără succes platformele atât prin browser, cât și prin aplicațiile mobile.

Facebook, Messenger și Instagram au fost practic neutilizabile.

Compania Meta, responsabilă pentru administrarea Instagram, Messengger, WhatsApp și Facebook, a anunțat că erau probleme cu conectarea la platformele de socializare și că specialiștii lucrau la rezolvarea acestora.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

photo_2024-03-05_17-49-00

Utilizatorii și-au exprimat nemulțumirea pe diverse platforme online, inclusiv pe X (anterior Twitter), unde au raportat că au fost scoși de pe rețelele de socializare META și le-a fost imposibil să se reconecteze.

Această problemă nu este una singulară, ci face parte dintr-o serie de incidente similare care au afectat serviciile Meta în trecut.

În octombrie 2021, Facebook, Instagram și WhatsApp au experimentat una dintre cele mai semnificative întreruperi, cu o durată de aproximativ șapte ore.