A venit la muncă în Italia, dar se întoarce acasă în sicriu. Român, găsit mort în pat

Un român abia sosit în Italia pentru a munci a fost găsit decedat în camera unui apartament din Bergamo, informează Botoșani news.

Florin Tibel era din satul Durnești, județul Botoșani și a părăsit România în căutarea unui trai mai bun pentru familia sa.

Locuia cu soția și cei cinci copii ai lor într-o casă cu două camere

Florin și-a lăsat acasă soția și cei cinci copii – Maria (3 ani), Iliuță (9 ani), Ionuț (15 ani), Andrei (17 ani) și Georgiana (19 ani) – într-o casă modestă cu doar două camere.

Împins de necesități și lipsuri, Florin a luat hotărârea grea de a merge la muncă în străinătate, alegând Italia ca destinație, unde avea să lucreze alături de alți conaționali la vie.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Imediat după Anul nou el a plecat spre Bergamo, iar vineri, 5 ianuarie a confirmat sosirea în siguranță printr-un apel către soția sa. Însă, în mod tragic, sâmbătă dimineața a fost găsit lovit la cap în camera în care locuia.

A fost dus la spital unde a stat în comă până luni când a fost deconectat de la aparate.

Cauza exactă a decesului rămâne necunoscută, colegii de apartament au spus că Florin ar fi căzut din pat și s-a lpvit la cap, dar autoritățile italiene au demarat o investigație pentru a clarifica circumstanțele.

Familia sa se confruntă acum cu dificultăți financiare majore, neavând mijloacele necesare pentru a suporta costurile de repatriere și înmormântare.

Cei cinci copii rămași acasă sunt în așteptarea întoarcerii tatălui lor pentru a-l conduce pe ultimul drum.

În fața acestei situații tragice, comunitatea s-a mobilizat pentru a oferi sprijin

Florentina Doroftei Melinte, cunoscută pentru implicarea sa în cazuri sociale, coordonează eforturile de ajutorare a familiei.

Ea încurajează pe oricine dorește să contribuie la repatrierea lui Florin Tibel să facă donații în conturile specificate. Fiecare sumă, indiferent de mărime, este de o importanță crucială pentru această familie în nevoie.

- Continuarea după publicitate -

Conturile deschise pentru donații sunt:

  • Cont Revolut Lei: RO61BREL0005524137170100 (Beneficiar: Florentina Iuliana Melinte)
    Cont Revolut Euro: REVOLT21LT443250085488341529 (Beneficiar: Florentina Iuliana Melinte);
  • Număr Revolut: 0746.087.939 (revtag floren13be);
  • Cont pentru Lei, Euro, Lire, Dolari: Asociația Nectarie & Prietenii, RO62CECEC001946010409621 (CECBANK).
@rotalianul