Abia întors din Italia, și-a ucis concubina pe care o suspecta că-l înșeală. Adriana avea o fetiță de 1 an și jumătate

Adriana Andone, în vârstă de 32 de ani, a fost găsită fără viață în mașina concubinului ei în seara zilei de marți, 21 ianuarie 2020, iar autoritățile caută acum trupul neînsuflețit al bărbatului care se presupune că s-a sinucis imediat după crimă. Motivul pare să fi fost gelozia, bărbatul având suspiciunea că femeia îl înșeală, spun surse locale.

Adriana Andone, 32 de ani, omorâtă de concubinul ei tocmai întors din Italia. Foto: Facebook

Potrivit observator.tv, Cătălin Dobre este numele concubinului care, în urma unor certuri avute cu Adriana în timp ce se aflau la bordul mașinii sale, se pare că și-a pierdut cumpătul și a ucis-o în bătaie. Imediat după crimă, bărbatul a sunat un prieten și i-a mărturisit ceea ce a făcut, apoi a spus că se va arunca în canalul de fugă al râului Bistrița de pe podul de la Șerbănești, unde a abandonat mașina cu concubina sa decedată în ea. Prietenul lui a fost cel care a sunat la 112 și a alertat autoritățile.

Dobre se pare că tocmai se întorsese din Italia, spun surse locale și o suspecta pe concubina sa că are pe altcineva, la baza crimei așadar fiind gelozia. Adriana era originară din comuna Corbasca, dar locuia alături de Cătălin în cartierul Șerbănești din Bacău și aveau o fetiță de 1 an și jumătate împreună.

La solicitarea IPJ Bacău, pompierii au demarat o misiune de căutare a bărbatului în canalul de fugă al râului Bistrița unde se presupune că s-a aruncat după ce și-a ucis concubina. La fața locului sunt prezenți șapte pompieri care execută căutările cu o barcă penumatică, scrie deșteptarea.ro.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Pompier care efectuează căutările în canalul de fugă. Foto: desteptarea.ro