Abia întorși în Italia din România, o româncă și soțul ei au găsit un necunoscut în locuința lor

O româncă și soțul ei, un bărbat italian, care au petrecut ultimele luni în România, dar s-au întors recent în Italia, au avut o surpriză enormă și deloc plăcută la revenirea în această țară, aceștia găsind un necunoscut dormind în locuința lor din Mantova.

Potrivit ziarului local La Voce di Mantova, cei doi soți s-au întors zilele trecute în Italia și bărbatul italian a observat imediat că ușa de la pivnița casei era descuiată. Odată intrat în locuință, nu mică i-a fost mirarea să găsească un necunoscut care dormea pe un pat și care, luat prin surprindere de zgomotul făcut de proprietarul locuinței, a crezut că este vorba de un intrus și l-a lovit cu piciorul. Când a înțeles însă cu cine stă de vorbă, necunoscutul a luat-o la fugă fără să mai stea prea mult pe gânduri.

Cei doi soți au sunat imediat la 112 și polițiștii au făcut alături de ei o inspecție în interiorul locuinței pentru a evalua pagubele sau eventuale obiecte furate. Casa rezulta practic întoarsă pe dos, diferite obiecte au fost deteriorate în mod intenționat de intrusul găsit în locuință și pe paviment erau împrăștiate mai multe haine, precum și o valiză și alte obiecte care nu le aparțineau celor doi soți.

Polițiștii au reușit în zilele următoare să-l identifice pe bărbatul care a pătruns în locuința femeii românce și a soțului ei, fiind vorba de un cetățean extracomunitar cunoscut deja de forțele de ordine. Acesta a intrat în atenția Biroului pentru Imigrări din localitate pentru o eventuală expulzare de pe teritoriul italian.