Abonați-vă gratuit la canalul WhatsApp „Rotalianul – Revista românului din Italia” pentru a primi informații utile direct pe telefon

Comunitatea românească din Italia și din diaspora are acum un nou mod de a fi informată zilnic, datorită lansării canalului WhatsApp „Rotalianul – Revista Românului din Italia”.

Alegând să vă abonați gratuit la acest canal puteți primi direct pe telefon știri actualizate, articole de interes și multe alte resurse valoroase pentru românii care trăiesc și lucrează în Italia și în diaspora.

Canalul a fost creat așadar cu scopul de a oferi un spațiu virtual în care informațiile pot fi accesate și distribuite rapid și eficient.

Subliniem totodată că abonându-vă la canalul nostru WhatsApp numărul dumneavoastră de telefon nu va fi vizibil nici pentru administratori, nici pentru alte persoane.

Pentru a vă alătura canalului și a începe să primiți informații actulizate, trebuie să urmați câțiva pași simpli.

  • Dați click pe următorul link: https://www.rotalianul.com/go/canal-whatsapp/
  • Dați click pe „Accesați canalul” („Mostra canale” dacă vă apare în limba italiană);
  • În mesajul care vi se va deschide dați click pe „Continuă” („Continua” în italiană);
  • Vi se va deschide apoi aplicația WhatsApp și veți ajunge pe canalul Rotalianul – Revista Românului din Italia unde puteți da click, în dreapta sus, pe „Urmăriți” („Segui” în italiană) pentru a vă înscrie;
  • În final, pentru a afla când publicăm o noutate, puteți activa notificările apăsând pe clopoțelul din dreapta sus.
De la stânga la dreapta, principalii pași de urmat pentru a vă abona la canalul nostru WhatsApp.

Demn de menționat însă că anumite persoane s-ar putea să nu aibă acces încă la această funcționalitate pe WhatsApp, deoarece Meta – compania care deține aplicația – nu a implementat-o încă pentru toți utilizatorii, dar cu siguranță va fi disponibilă în curând pentru toate persoanele.

Pentru orice întrebări sau probleme, nu ezitați să ne contactați prin e-mail, la adresa contact@rotalianul.com sau pe pagina Facebook a publicației noastre, accesând următorul link: https://www.facebook.com/Rotalianul.