Accident cu 5 răniți în Italia. O româncă a fost dusă în cod roșu la spital

Un accident violent a zguduit localitatea Cesano de la periferia Romei duminică seara, 6 august, lăsând în urmă cinci persoane rănite, dintre care două în stare gravă. O femeie româncă de 48 de ani se numără printre răniți.

Accidentul a avut loc în zona rezidențială de pe Via di Baccanello.

Trei mașini au fost implicate în accident: un Volkswagen T-Roc, un Volkswagen Golf și un Audi. Impactul a fost atât de violent încât a determinat intervenția imediată a serviciilor de urgență.

700-2023080710589 (1)
Accident cu 5 răniți în Italia. O româncă a fost dusă în cod roșu la spital

Potrivit publicației Roma Today, accidentul a avut loc în jurul orei 21:30, iar poliția locală a fost chemată la fața locului împreună cu pompierii și personalul sanitar de la 118 pentru a evalua situația și a oferi primul ajutor.

Conducătorul autovehiculului VW T-Roc, un bărbat de 56 de ani, a fost transportat în cod roșu la spitalul Sant’Andrea, în timp ce șoferița Golf-ului, o femeie româncă de 48 de ani, a fost dusă de asemenea în cod roșu la spitalul Gemelli.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Aceștia sunt cei doi răniți în stare gravă, pe când conducătorul Audi-ului a fost internat în cod galben la spitalul San Pietro.

Alți doi pasageri, un tânăr italian de 19 ani și o femeie de 27 de ani, au fost răniți, dar nu grav, femeia fiind transportată tot la spitalul Gemelli.

Poliția locală a desfășurat și procedurile standard de verificare a consumului de alcool și substanțe interzise pentru cei trei șoferi, urmând să continue investigațiile pentru a determina cauzele exacte ale accidentului.