Accident cu doi morți în Italia, provocat de un român beat la volan

Un șofer român în vârstă de 30 de ani, a fost arestat și transferat în închisoare după ce a provocat un accident mortal în zona Marana di Montereale, regiunea Abruzzo.

Bărbatul român avea o alcoolemie de patru ori peste limita legală, iar în accidentul provocat de acesta și-au pierdut viața două persoane, informează Il Messaggero.

Victimele accidentului sunt Albino De Vecchis, în vârstă de 81 de ani și soția sa, Filomena, de asemenea în vârstă de 81 de ani.

photo_2023-12-04_11-53-44
Albino De Vecchi și soția sa, Filomena

Cei doi pensionari italieni călătoreau într-o Lancia Y10 când mașina lor a fost lovită de un autoturism Fiat Panda, condus de român.

Conaționalul nostru era în mașină cu un prieten care momentan nu este implicat în anchetă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Se pare că mașina românului a pierdut aderența la șosea, invadând banda opusă și intrând în coliziune frontală cu mașina italienilor.

Pensionarul a decedat pe loc din cauza leziunilor grave, iar soția sa a murit la spital, după două intervenții chirurgicale, una la stomac și alta facială.

Niciuna dintre mașini nu era echipată cu airbag-uri, iar verificările sunt în desfășurare pentru a stabili dacă centurile de siguranță au fost folosite.

Familia victimelor este reprezentată de avocatul Ernesto Venta, iar șoferul român este acum acuzat de omor din culpă agravat de conducerea sub influența alcoolului.