Accident cumplit în Italia, un român luptă în spital pentru viața sa

Un român este grav rănit și se zbate în spital între viață și moarte în urma unui accident petrecut în după-amiaza zilei de vineri 4 noiembrie, la San Daniele, în provincia Padova (Veneto), informează Messaggero Veneto.

S-a întâmplat în jurul orei 17:30, pe strada Nazionale. Bărbatul, din motive încă necunoscute, a pierdut controlul mașinii pe care o conducea părăsind carosabilul și lovind mai multe autoturismele parcate regulamentar în fața localului „Le cantine di Secondo”. În urma impactului, mașina românului s-a răsturnat pe lateral.

Șoferul, Iulian Mihăiță Presură, de 40 de ani, originar din România și domiciliat în Spilimbergo, a rămas blocat în interior și a fost eliberat după o intervenție îndelungată a pompierilor și personalului sanitar de la 118, chemați la locul accidentului de persoanele prezente în restaurant.

Bărbatul rănit, care a suferit traumatisme craniene și faciale, precum și unele fracturi la nivelul membrelor, a fost apoi intubat și transportat de urgență cu elicopterul la spitalul Santa Maria della Misericordia din Udine, unde a fost internat în stare gravă.

Distribuie acest articol