Accident dramatic în Italia, o româncă a murit după ce s-a răsturnat cu duba pe care o conducea

Accident rutier tragic în această după-amiază de sâmbătă, 31 octombrie, între Speziale și Cisternino, în provincia Brindisi (Puglia), unde o femeie română în vârstă de 46 de ani și-a pierdut viața. Conaționala noastră se afla la volanul unei autoutilitare cu care se întorcea de la muncă.

Femeia era rezidentă de mulți ani la Cisternino, era căsătorită și avea un băiat de 17 ani.

Era lucrătoare în agricultură și astăzi se întorcea de la muncă la volanul unei autoutilitare Ford Transit când, din motive încă necunoscute, a pierdut controlul vehiculului și a lovit un perete de piatră de pe marginea drumului. După impact, autoutilitara s-a răsturnat, iar șoferița româncă și-a pierdut pe loc viața.

Două echipe de pompieri din Francavilla Fontana au trebuit să intervină la fața locului pentru a extrage trupul neînsuflețit dintre resturile mașinii. Personalul medical sosit cu o salvare de la Cisternino nu i-a mai putut fi de ajutor conaționalei noastre.

Accident dramatic în Italia, o româncă a murit după ce s-a răsturnat cu duba pe care o conducea. Foto: Quotidiano di Puglia

La locul accidentului s-au prezentat carabinierii din Fasano și cei din Cisternino. Traficul a fost blocat ore în șir și deviat pe rute alternative.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI