Român în vârstă de 30 de ani își pierde viața în accident rutier în nordul Italiei

Un grav accident de mașină s-a produs în seara zilei de luni, 28 ianuarie, la Motta di Livenza, în provincia Treviso din nordul Italiei. Un tânăr de naționalitate română și-a pierdut viața, iar un bărbat albanez a fost grav rănit, informează Oggi Treviso.

Accidentul a avut loc la scurt timp după ora 21:30, în Motta di Livenza, pe strada Torrate, șoseaua care duce la Pravisdomini. În autoturismul Ford Fiesta se aflau bărbatul român pe nume Iulian Ciurcanu, în vârstă de 30 de ani, rezident la Meduna di Livenza și cetățeanul de origine indiană, cu inițialele B.P., în vârstă de 33 de ani.

Într-o curbă șoferul a pierdut controlul volanului, mașina a părăsit carosabilul și s-a izbit de podul de beton de la intrarea unei proprietăți private, după care s-a răsturnat. Bărbatul român și-a pierdut viața iar pasagerul albanez este grav rănit, la spitalul Ca’ Foncello din Treviso.

Un român din Italia, I.C., în vârstă de 30 de ani și-a pierdut viața într-un accident dramatic. Foto: Oggi Treviso

La fața locului s-au prezentat pompierii din Motta, ambulanțele de la118 din Oderzo și Portogruaro și carabinierii din Conegliano.