Accident grav în Italia, un român și-a pierdut viața. Era tatăl a trei copii

Un accident cu urmări dramatice în urma căruia un român în vârstă de 39 de ani și-a pierdut viața, a avut loc sâmbătă 5 octombrie, la Delebio, provincia Sondrio din Lombardia.

Din cauze necunoscute și în curs de cercetare, în jurul orei 18.30, o mașină de teren (quad-atv) cu patru persoane la bord s-a răsturnat de mai multe ori lângă Via Valeriana, în zona rurală dintre teritoriile localităților Delebio și Cosio Valtellino. Din păcate, unul dintre pasageri, un bărbat de 39 de ani de naționalitate română, și-a pierdut viața. Bărbatul era căsătorit și acasă îl așteptau trei copii, scrie Giornale di Sondrio.

La fața locului, pe lângă echipa medicală de la 118 s-au prezentat pompierii și carabinierii de la unitatea din Chiavenna. Încercările de salvare a victimei au fost inutile, pentru conaționalul nostru nu s-a mai putut face nimic, el a decedat la locul accidentului.

Dintre celelalte trei persoane implicate, toate cu vârste între 30 și 40 de ani, doar una a suferit răni minore și a fost dusă la spital, celelalte două au rămas la locul accidentului.

Te-ar mai putea interesa și:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

- Continuarea după publicitate -

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20