Accident grav de muncă în Italia, un tânăr muncitor român a murit la numai 23 de ani

Un băiat român de numai 23 de ani, Cristian Cuceu, a murit vineri seară, în jurul orei 22.00, în urma unui grav accident de muncă, la San Donà di Piave, în Veneto, scrie Venezia Today.

Cristian Cuceu era originar din Fărcașa, județul Maramureș.

Cristi Cuceu, mort în Italia, la 23 de ani, pe când se afla la locul de muncă

Tragedia a avut loc în cadrul companiei Elettromeccanica Viotto srl, din via Kennedy, specializată în construcția și revizia de mașini industriale, motoare electrice, echipamente,
întreținerea mecanică și electrică a utilajelor și mașinilor industriale pentru diverse sectoare de producție.

Nu se cunosc amănunte despre ceea ce i s-a întâmplat tânărului nostru conațional. Presa italiană specifică numai că băiatul se afla la locul de muncă și lucra cu un strung care i-a provocat răni grave. Dinamica accidentului este încă examinată de inspectorii Spisal, care au efectuat o inspecție pentru a încerca să reconstituie faptele.

Colegii i-au acordat lui Cristian primul ajutor, dar când au ajuns operatorii sanitari de la 118, pentru el nu mai era nimic de făcut. La fața locului au intervenit și carabinierii.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Nimic nu va alina vreodată durerea părinților tăi, ai plecat atât de tânăr, Cristi… Odihnește-te în pace copile, toată familia îți va duce lipsa”, a scris cineva pe Facebook, în amintirea băiatului român.