Accident grav în Italia, un tânăr român și-a pierdut viața

Un român în vârstă de 31 de ani, rezident la Aprilia (Lazio), și-a pierdut viața în dimineața de duminică, 5 septembrie, în timp ce se deplasa cu motocicleta pe via Nettunense, în apropierea Romei.

Accidentul s-a produs în jurul orei 9:30, la km 14 al șoselei menționate mai sus, pe teritoriul localității Lanuvio. Motocicleta românului nostru s-a izbit de un autoturism Fiat Panda care efectua o manevră spre stânga, pentru a intra la un distribuitor de gaz metan, pe direcția de mers spre Anzio.

La locul accidentului s-au deplasat ambulanțele de la 118 și un elicopter, dar pentru motociclistul român orice încercare a personalului medical de a-i salva viața a fost inutilă. Bărbatul a murit imediat după impactul dintre motocicletă și autoturism.

La volanul mașinii Fiat Panda se afla un italian în vârstă de 85 de ani, din Ariccia, care a fost transportat la secția Urgențe a Spitalului „dei Castelli”.

Carabinierii din Velletri au intervenit pentru a stabili cu exactitate dinamica accidentului, iar șoseaua, care duce spre mare, a fost blocată timp de două ore.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI