Accident grav în Italia, trei tineri români s-au izbit cu mașina într-un zid

Un grav accident de circulație a avut loc în dimineața zilei de duminică, 21 ianuarie, pe Via Leonardo da Vinci din Livorno, în care au fost implicați trei tineri români, cu vârste cuprinse între 20 și 25 de ani.

Accidentul s-a produs în jurul orei 5:00 dimineața, când șoferul autovehiculului în care se aflau cei trei a pierdut controlul volanului, ieșind de pe carosabil și lovind violent un zid, provocând distrugerea parțială a acestuia și a autoturismului.

Echipele de intervenție, inclusiv agenții de poliție și voluntarii SVS, au sosit rapid la locul accidentului cu două ambulanțe, una dintre ele echipată cu un medic de la serviciul de urgență 118.

Salvatorii au acordat primul ajutor celor trei tineri, care au fost transportați la spital. Deși victimele au suferit mai multe traume, starea lor de sănătate nu a fost considerată gravă.

În urma producerii accidentului, forțele de ordine, inclusiv poliția locală, împreună cu personalul de la protecția civilă, au intervenit pentru a securiza și izola zona afectată.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Ancheta este în desfășurare pentru a determina circumstanțele exacte ale accidentului.