Accident înfiorător în aeroport, o tânără a murit după ce și-a prins părul în banda pentru bagaje

O tânără a murit în mod îngrozitor într-un aeroport din Statele Unite ale Americii după ce părul ei a fost prins în banda rulantă care transportă bagajele din avion spre aeroport.

Potrivit ziarului The Sun, înfiorătorul accident s-a petrecut în jurul orei 22:00 de marți, 30 august 2022, pe aeroportul Louis Armstrong din New Orleans, SUA, unde un avion al companiei Frontier Airlines tocmai aterizase.

Jermani Thompson, în vârstă de 26 de ani și care era angajată a aeroportului, ocupându-se de încărcarea și descărcarea bagajelor din avioane, se număra printre persoanele însărcinate să se ocupe și de bagajele din aeronava menționată mai sus.

Din motive în curs de investigare, părul lung și împletit în mai multe codițe al tinerei femei a ajuns între rolele benzii rulante, iar ea a fost trasă astfel în mecanismul acesteia.

Jermani Thompson, 26 de ani, moartă după ce și-a prins părul în banda rulantă pentru bagaje.

Țipetele victimei au fost auzite de colegii ei, care nu au reușit însă să oprească banda, părul femeii fiind smuls de pe capul ei cu scalp cu tot. Transportată la spital, tânăra de 26 de ani a decedat în cele din urmă, datorită acestor răni.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Suntem distruși și îi sprijinim familia și prietenii în cel mai bun mod posibil”, se arată într-un comunicat al companiei pentru care a lucrat.

„Exprimăm cele mai profunde condoleanțe, în urma morții tragice a unui membru al echipei partenerului nostru de afaceri la sol pe aeroportul internațional. Gândurile noastre se îndreaptă către familia și cei dragi lui în această perioadă dificilă”, a declarat și un purtător de cuvânt al companiei Frontier Airlines.