Accident în Italia, doi români răniți după ce s-au răsturnat cu mașina și au rămas blocați în interior

Doi români, un bărbat și o femeie, au fost victimele unui accident rutier petrecut în această dimineață de duminică, 16 august, la Civitavecchia, în Lazio. Autoturismul la bordul căruia călătoreau cei doi s-a răsturnat în afara șoselei și a rămas blocat între gardul de protecție și piciorul unui pod. Femeia a fost transportată cu elicopterul la spitalul Gemelli din Roma, informează Terzo Binario.

Inițialele bărbatului implicat în accident sunt A.V.P., în vârstă de 67 de ani, născut în România, dar cu domiciliul în Civitavecchia, iar inițialele femeii sunt R.D.F., născută în anul 1947.

Accidentul a avut loc la km 38 de pe autostrada A12, spre Civitavecchia. Se pare că bărbatul, aflat la volanul mașinii, a pierdut controlul din cauză că s-ar fi simțit rău, iar autoturismul a ieșit de pe șosea oprindu-se între gardul metalic de protecție și zidul de susținere al unui pod.

Accident în Italia: Doi români răniți după ce s-au răsturnat și au rămas blocați în mașină

La fața locului s-au prezentat pompierii din Cerenova, cu sprijinul echipei din Bracciano, pentru a extrage răniții din mașina blocată între bara metalică a gardului de protecție și piciorul podului. Au intervenit și polițiștii din Ladispoli, precum și echipajele sanitare de la 118. Pentru femeie, care a suferit răni mai grave, a fost necesară intervenția elicopterului, aterizat pe un câmp din apropiere.

Atât ea, cât și bărbatul, au fost transportați la spitalul „Agostino Gemelli” din Roma. Starea lor este stabilă și niciunul dintre ei nu este în pericol de a-și pierde viața.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI