Accident în Italia, o româncă a fost grav rănită și nu-și amintește nimic din ce s-a întâmplat

O femeie de origine română în vârstă de 36 de ani a fost grav rănită la Staffolo, în provincia Ancona, din regiunea Marche, după ce a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina în afara carosabilului. Victima a suferit răni grave și nu-și amintește nimic despre accident, scrie Corriere Adriatico.

Accidentul a avut loc miercuri, 15 aprilie, de-a lungul șoselei care duce la San Paolo di Jesi, la un kilometru distanță de Staffolo. Conaționala noastră, cu inițialele G.A., a pierdut într-o curbă controlul jeep-ului Nissan Terrano cu care se deplasa și a părăsit carosabilul oprindu-se în arbuștii de pe marginea șoselei. Mașina s-a răsturnat pe partea stângă, în apropierea unei râpe de aproximativ doi metri.

Româncă din Italia rănită într-un accident rutier. Foto: Corriere Adriatico

La locul accidentului au intervenit lucrătorii sanitari de la 118, carabinierii și pompierii. Asistenții medicali au fost nevoiți să gestioneze o intervenție cu risc ridicat, în condițiile în care mașina era într-un echilibru precar, între crengile arbuștilor, iar victima avea picioarele blocate și nu se putea mișca. Împreună cu pompierii au reușit să o extragă și să o salveze.

Româncă din Italia rănită într-un accident rutier. Foto: Corriere Adriatico

Femeia de la volan a suferit un traumatism cranian, unul toracic, o fractură la picior și alte contuzii. A fost transportată cu elicopterul la secția de Urgență a Spitalului Torrette din Ancona. Starea ei este una foarte gravă și nu-și amintește nimic despre accident.

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20