Accident în Italia: Femeie română se răstoarnă cu mașina într-o râpă de pe marginea șoselei

O femeie română în vârstă de 50 de ani s-a răsturnat sâmbătă, 2 februarie, cu mașina într-o râpă de la marginea șoselei în timp ce călătorea la bordul unui Fiat Punto, pe teritoriul localității Sant’Elpidio a Mare, provincia Fermo, în Marche. Românca a fost transportată la spitalul Torrette din Ancona. În autoturism se mai afla o persoană, o altă femeie, care a scăpat nevătămată.

Totul s-a întâmplat în zona fostelor terenuri de tenis, în jurul orei 13:00 de sâmbătă, scrie informazione.tv.

Din motive încă necunoscute cu exactitate, mașina Fiat Punto de culoare gri, ar fi părăsit la un moment dat carosabilul, răsturnându-se într-o râpă de la marginea șoselei. Alarma a fost dată de angajații magazinelor din zonă, care au anunțat imediat poliția după ce au auzit zgomotul cauzat de căderea mașinii. Una dintre cele două femei aflate la bord a ieșit singură din mașină, iar cealaltă, o femeie cu inițialele V.M. rezidentă la Sant’Elpidio a Mare dar de origine română, a fost transportată la spital în urma rănilor cauzate de accident.

La fața locului s-au prezentat ambulanța de la 118 și polițiștii care au declarat că accidentul a fost provocat probabil de un moment de neatenție al femeii care se afla la volanul mașinii.