Italia: Doi șoferi români răniți grav în urma unui accident rutier

Un grav accident rutier a avut loc în această dimineață de duminică, 24 martie, la ora 10:15, pe teritoriul localității Genzano, lângă Roma. În accident au fost implicate două mașini la volanul cărora se aflau șoferi de naționalitate română, ambii rezidenți la Genzano. Unul dintre ei este în stare deosebit de gravă.

Accidentul s-a petrecut pe via Berlinguer, chiar înainte de semaforul de pe via Achille Grandi. Un autoturism Ford Fiesta condus de un șofer român în vârstă de 33 de ani, care a ieșit de pe via Alfredo Baccarini, a fost lovit de un BMW la volanul căruia se afla tot un român, în vârstă de 46 de ani.

După coliziune, mașina Ford Fiesta a lovit violent un copac de pe marginea șoselei. Șoferul, care a suferit răni grave, a rămas blocat între fiarele mașinii. Pentru extragerea corpului a fost necesară intervenția pompierilor.

Starea șoferului de 33 de ani este foarte gravă, bărbatul a fost transportat de personalul medical de la 118 în cod roșu la spitalul „Nuovo ospedale dei Castelli” împreună cu celălalt șofer, pentru care totuși consecințele au fost mai puțin grave.

Strada a fost închisă de poliția locală din Genzano pentru constatările privind dinamica exactă a accidentului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Doi șoferi români răniți grav în urma unui accident rutier la Genzano. Foto: Il Caffè.tv
Doi șoferi români răniți grav în urma unui accident rutier la Genzano. Foto: Il Caffè.tv