Accident în Italia provocat de o mașină cu numere românești. Pasagerii au fugit cu plăcuțele de înmatriculare

Trei cetățeni care călătoreau la bordul unui autoturism înmatriculat în România sunt căutați de poliția din Italia după ce în seara de duminică, 6 noiembrie, au provocat un accident în Viareggio (Toscana), apoi au fugit cu plăcuțele de înmatriculare ale mașinii, informează La Nazione.

Accidentul a avut loc în jurul orei 20:00, pe via Federigi, în fața magazinului Penny Market.

Potrivit reconstituirii, un Volkswagen Passat a invadat brusc banda opusă și s-a izbit într-o autoutilitară la bordul căreia se aflau trei femei care au suferit răni ușoare și au fost transportate la spital.

În urma coliziunii, cei trei ocupanți ai automobilului Volkswagen Passat, doi bărbați și o femeie, au ieșit din mașină, au scos plăcuțele de înmatriculare și au fugit de la locul accidentului.

În ciuda lipsei numerelor de înmatriculare, carabinierii au reușit să obțină câteva elemente utile: mașina este înmatriculată în România și au aflat numele proprietarului, datorită colaborării cu organizațiile de cooperare internațională. Autoturismul nu rezultă a fi furat.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Carabinierii au achiziționat și imagini ale dispozitivele de supraveghere video din zonă. Fiecare element este acum util pentru înțelegerea nu numai a identității celor trei fugari, ci și a motivului unui astfel de comportament aparent inexplicabil.