Accident în Italia, o fată română de 16 ani a murit și alte 4 persoane sunt rănite

Un teribil accident de mașină în urma căruia o fată română de 16 ani și-a pierdut viața și alte patru persoane au fost rănite, a avut loc duminică 1 decembrie la Casaletto Lodigiano, în Lombardia, relatează Fanpage.

Accidentul a avut loc la ora 18:30, de-a lungul șoselei provinciale 17, în dreptul localității Mairano (Casaletto). La bordul unui autoturism Chrysler se aflau patru pasageri cu vârste cuprinse între 15 și 21 de ani, iar în cealaltă mașină un bărbat în vârstă de 60 de ani. Cele autoturisme s-au ciocnit din cauze care nu au fost făcute publice în mod oficial, dar se presupune că ploaia și întunericul au avut un rol determinant în producerea accidentului.

Potrivit Lodinotizie tânăra română de numai 16 ani care și-a pierdut viața în tragicul accident se numește Luiza Gheorghe și era rezidentă la Sant’Angelo Lodigiano.

Bărbatul de 60 de ani care se afla la volanul unui Mercedes de culoare neagră, a suferit răni ușoare pe când tinerii aflați în celălalt autoturism au rămas blocați între fiarele contorsionate ale mașinii și au subit consecințe grave.

O fată de origine română, Luiza Gheorghe, a decedat, iar un tânăr în vârstă de 21 de ani cu inițialele I.B., care se afla la volanul mașinii în momentul accidentului, a suferit fracturi și un traumatism cranian. Alte două fete, F.G. în vârstă de 15 ani, care era și sora Luizei și E.P. de 17 ani, au fost grav rănite. Cea din urmă se află în comă, la spitalul Policlinico San Matteo di Pavia.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Accident în Italia, o fată română de 16 ani a murit și alte 4 persoane sunt rănite

La fața locului au intervenit carabinierii, pompierii, șapte ambulanțe și alte două mașini cu echipament medical.