Accident în lanț pe o șosea din Italia: bărbat român în stare gravă și alte 11 persoane rănite

Accidentul a avut loc în jurul orei 15:00 de sâmbătă, 29 iunie 2019, pe strada provincială 47 din localitatea Brenta, provincia Varese (Lombardia). Șase mașini au fost implicate în accidentul care a fost cauzat de o depășire necugetată din partea unui automobilist și 12 persoane au fost rănite, printre care și un bărbat român.

Unele dintre mașinile implicate în accident. Sursa foto: lavocedeltrentino.it

Potrivit ziarului local La Voce del Trentino, conaționalul nostru se afla la bordul unei mașini Volkswagen Sharan alături de fiica sa în vârstă de numai 2 anișori când a fost lovit din plin de un automobil Lancia Delta, al cărui șofer s-a aventurat într-o depășire din sens opus. Impactul dintre cele două automobile a provocat un accident în lanț, alte 4 autoturisme fiind lovite și 12 persoane au fost rănite în total.

Mașinile implicate în accident. Sursa foto: lavocedeltrentino.it

La locul accidentului au sosit 5 ambulanțe pentru a oferi asistență medicală răniților care, din fericire, nu se află în pericol de moarte. Conaționalul nostru aflat la volanul mașinii Volkswagen Sharan a fost extras dintre fiarele autoturismului de către pompieri și deși nu se află în pericol de moarte, el este cel care a suferit rănile cele mai grave. Fetița sa a fost internată și ea la spitalul Santa Chiara din Trento, dar starea sa de sănătate este bună, mai precizează sursa citată.

Una dintre mașinile implicate în accident. Sursa foto: lavocedeltrentino.it

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20