Accident înfiorător în Italia, doi soți români și-au pierdut viața. Aveau 25 și 30 de ani

În seara de joi, 27 aprilie, în jurul orei 21:00, pe șoseaua dintre Ginosa și Marina di Ginosa, provincia Taranto, a avut loc un accident rutier soldat cu trei morți și un rănit. Din motive încă în curs de investigare, două autoturisme, un Fiat Punto și un Fiat Grande Punto, s-au ciocnit frontal.

În urma impactului violent, doi soți români care locuiau în Ginosa și-au pierdut viața pe loc: bărbatul avea 30 de ani, iar soția lui 25 de ani. Numele lor nu a fost încă făcut public.

photo_2023-04-28_10-39-21

Un tânăr de 27 de ani, Alessandro Calabrese, rezident în Marina di Ginosa, a murit în timp ce era transportat cu ambulanța la spitalul din Taranto.

Un al patrulea bărbat este internat la spitalul din Castellaneta, dar starea lui nu ar fi gravă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Carabinierii din Ginosa și cei din Castellaneta au intervenit la fața locului pentru a reconstitui dinamica accidentului și a stabili responsabilitățile.

Accidentul s-a produs pe o porțiune de drum dreaptă, cu vizibilitate bună, prin urmare primele ipoteze nu exclud o depășire riscantă. Aceasta ar fi cauza impactului violent.

În zonă există o limită de viteză de 50 de kilometri pe oră pe care din păcate nimeni nu o respectă, au explicat autoritățile locale conform Rai News.

La locul tragicului accident au acționat și echipele medicale de la 118, precum și pompierii din detașamentul Castellaneta și comandamentul provincial din Taranto, care au extras victimele dintre fiarele contorsionate ale celor două autoturisme.