Accident între două avioane Ryanair pe pista unui aeroport european

În data de 1 noiembrie, un incident nefericit a avut loc pe pista aeroportului din Madrid, când două aeronave ale companiei Ryanair s-au ciocnit în timpul procedurilor de decolare.

Accidentul a avut loc în timp ce una dintre aeronave accelera pe pistă pentru a-și lua zborul spre Bologna, având ca oră estimată de sosire puțin după ora 18:00.

În momentul coliziunii, aripa avionului s-a lovit de un alt avion al aceleiași companii, provocând daune serioase și un zgomot asurzitor care a stârnit panică și țipete de teroare printre pasageri.

1200-20231103113359 (6)

Pasagerii avionului care se pregătea de decolare au scăpat nevătămați, dar au fost nevoiți să coboare din avion și să aștepte ore în șir pentru reorganizarea călătoriei.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Un videoclip postat de o pasageră arată extinderea daunelor suferite de aripa avionului și timpul îndelungat petrecut de pasageri așteptând în aeroport.

@lauratorrejim

Incredibile ma certo #fyp #situazionisurreali #ryanair #spagnaitalia #perte #neiperte

♬ Funny Song – Funny Song Studio & Sounds Reel

Acest incident a stârnit numeroase reacții în rândul utilizatorilor de internet, unii exprimându-și lipsa de surprindere față de eveniment, având în vedere compania aeriană implicată, în timp ce alții își exprimă îngrijorarea în fața perspectivelor de a călători cu Ryanair în viitorul apropiat.