Accident între două avioane Ryanair pe pista unui aeroport european

În data de 1 noiembrie, un incident nefericit a avut loc pe pista aeroportului din Madrid, când două aeronave ale companiei Ryanair s-au ciocnit în timpul procedurilor de decolare.

Accidentul a avut loc în timp ce una dintre aeronave accelera pe pistă pentru a-și lua zborul spre Bologna, având ca oră estimată de sosire puțin după ora 18:00.

În momentul coliziunii, aripa avionului s-a lovit de un alt avion al aceleiași companii, provocând daune serioase și un zgomot asurzitor care a stârnit panică și țipete de teroare printre pasageri.

1200-20231103113359 (6)

Pasagerii avionului care se pregătea de decolare au scăpat nevătămați, dar au fost nevoiți să coboare din avion și să aștepte ore în șir pentru reorganizarea călătoriei.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Un videoclip postat de o pasageră arată extinderea daunelor suferite de aripa avionului și timpul îndelungat petrecut de pasageri așteptând în aeroport.

@lauratorrejim

Incredibile ma certo #fyp #situazionisurreali #ryanair #spagnaitalia #perte #neiperte

♬ Funny Song – Funny Song Studio & Sounds Reel

Acest incident a stârnit numeroase reacții în rândul utilizatorilor de internet, unii exprimându-și lipsa de surprindere față de eveniment, având în vedere compania aeriană implicată, în timp ce alții își exprimă îngrijorarea în fața perspectivelor de a călători cu Ryanair în viitorul apropiat.