Accident mortal pentru un român în Italia. S-a izbit cu mașina de un camion care venea din sens opus

Ionel Ververeș, un muncitor român în vârstă de 56 de ani, care era rezident în localitatea italiană Mezzolombardo din provincia autonomă Trento, și-a pierdut viața într-un grav accident rutier petrecut astăzi, 17 aprilie 2024, pe drumul provincial 235 din zona Interporto, Trento.

i-ververes
Ionel Ververeș. Sursă foto: ladige.it.

Ciocnirea frontală între automobilul condus de conaționalul nostru și un camion, a avut loc puțin după ora 11:30, între intersecția pentru Zambana Vecchia și Rupe.

Din primele informații reiese că automobilul condus de Ververelș a derapat, pătrunzând pe contrasens, unde s-a izbit frontal de camionul care circula regulamentar. Șoferul camionului nu a fost rănit în urma impactului.

Senza tritolo
Imagine de la locul tragediei. Sursă foto: ladige.it.

La fața locului au intervenit de urgență două ambulanțe, elicopterul Trentino Emergenza, poliția rutieră, carabinierii, poliția locală și pompierii voluntari.

Din păcate, eforturile echipelor de salvare au fost în zadar, Ionel Ververeș fiind declarat decedat la scurt timp după impact.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În urma accidentului, segmentul de drum implicat a fost temporar închis circulației pentru a permite desfășurarea operațiunilor de salvare și investigații ale dinamicii coliziunii.