Accident rutier în Italia, o tânără română de 19 ani grav rănită

O tânără română în vârstă de 19 ani este în stare gravă la spital ca urmare a leziunilor suferite într-un accident de mașină care a avut loc chiar înainte de miezul nopții de ieri, sâmbătă, 24 martie, pe via Riviera, în centrul orașului Pordenone.

Din primele investigații rezultă că șoferul mașinii BMW, un tânăr pakistanez de 19 ani, a pierdut controlul volanului imediat ce a trecut de podul pietonal „Adam și Eva”, și s-a izbit frontal într-un copac. Impactul a fost deosebit de puternic, iar victimele au rămas blocate în interiorul mașinii distruse. Șoferul BMW-ului a scăpat nevătămat, în timp ce prietena lui de 19 ani, de origine română, precum și o a treia persoană, un băiat de 18 ani care călătorea la bordul autoturismului, sunt grav răniți. Fata și pasagerul de 18 ani, au fost blocați în urma impactului printre resturile mașinii, pentru a-i elibera a fost necesară intervenția pompierilor din Pordenone, care au tăiat portierele și acoperișul autovehiculului cu clești hidraulici pentru a scoate victimele.

Accident la Pordenone, în Italia. Grav rănită o tânără română de 19 ani

Cei doi răniți au fost transportați la spital în cod roșu de două ambulanțe trimise la fața locului iar poliția rutieră face investigații pentru a stabili cauzele care au dus la producerea accidentului, informează Il Gazzettino.

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20