Accident în Italia: patru cetățeni străini și-au pierdut viața, fugeau cu mașina de polițiștii care îi urmăreau

ACTUALIZARE: 18-01-2019 11.30 –  Inițial s-a difuzat de presa italiană știrea că victimele cumplitului accident ar fi de naționalitate română dar potrivit unor noi informații, cei 4 bărbați decedați ar fi de origine sârbă.

Patru cetățeni sârbi și-au pierdut viața într-un accident rutier, în seara zilei de joi, 17 ianuarie, la Alvignano, în provincia Caserta. Mașina în care se aflau victimele și care s-a ciocnit puternic cu un TIR și alte două autoturisme, era urmărită de poliție. Pasagerii mașinii tocmai dăduseră o spargere când agenții au pornit în urmărirea lor.

- Continuarea articolului după publicitate -

Accidentul a avut loc pe șoseaua Telesina la km 25.750, în apropierea ieșirii din Alvignano, în direcția Caianello, scrie cronacacaserta.it

Banda de infractori care se afla la bordul mașinii era compusă din 5 persoane, 4 bărbați și o femeie. Cei cinci tocmai dăduseră o spargere într-un apartament când au fost interceptați de patrula poliției de stat a secției din Telese Terme (Benevento).

După ce a refuzat să oprească la semnalul agenților rutieri, șoferul a apăsat tare pe pedala de accelerație pentru a scăpa de urmăritori. Odată ajuns pe o porțiune de stradă suspendată, autoturismul, o mașină Skoda Fabia Station Wagon, s-a izbit violent în alte două autovehicule după care s-a răsturnat. Doi dintre pasageri au decedat după ce au rămas striviți și prinși între resturile mașinii iar alți doi au fost aruncați în afară. Unul dintre ei a fost aruncat de pe pod în urma puternicului impact, iar altul a fost lovit mortal de un TIR care venea de pe sensul opus.

Cel de-al cincilea pasager, care a fost grav rănit, a fost transportat la spitalul Rummo din Benevento.

Accident teribil în Italia: 4 români și-au pierdut viața la Alvignano. Foto: Tv7 Benevento
Accident teribil în Italia: 4 români și-au pierdut viața. Foto: Tv7 Benevento

În interiorul mașinii au fost recuperate aur și obiecte prețioase, probabil furate cu puțin timp înainte de accident

Susține publicația noastră!
CrystalDENT Milano CrystalDENT Milano

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos

Publicitate