Accident în Italia: patru cetățeni străini și-au pierdut viața, fugeau cu mașina de polițiștii care îi urmăreau

ACTUALIZARE: 18-01-2019 11.30 –  Inițial s-a difuzat de presa italiană știrea că victimele cumplitului accident ar fi de naționalitate română dar potrivit unor noi informații, cei 4 bărbați decedați ar fi de origine sârbă.

Patru cetățeni sârbi și-au pierdut viața într-un accident rutier, în seara zilei de joi, 17 ianuarie, la Alvignano, în provincia Caserta. Mașina în care se aflau victimele și care s-a ciocnit puternic cu un TIR și alte două autoturisme, era urmărită de poliție. Pasagerii mașinii tocmai dăduseră o spargere când agenții au pornit în urmărirea lor.

Accidentul a avut loc pe șoseaua Telesina la km 25.750, în apropierea ieșirii din Alvignano, în direcția Caianello, scrie cronacacaserta.it

Banda de infractori care se afla la bordul mașinii era compusă din 5 persoane, 4 bărbați și o femeie. Cei cinci tocmai dăduseră o spargere într-un apartament când au fost interceptați de patrula poliției de stat a secției din Telese Terme (Benevento).

După ce a refuzat să oprească la semnalul agenților rutieri, șoferul a apăsat tare pe pedala de accelerație pentru a scăpa de urmăritori. Odată ajuns pe o porțiune de stradă suspendată, autoturismul, o mașină Skoda Fabia Station Wagon, s-a izbit violent în alte două autovehicule după care s-a răsturnat. Doi dintre pasageri au decedat după ce au rămas striviți și prinși între resturile mașinii iar alți doi au fost aruncați în afară. Unul dintre ei a fost aruncat de pe pod în urma puternicului impact, iar altul a fost lovit mortal de un TIR care venea de pe sensul opus.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Cel de-al cincilea pasager, care a fost grav rănit, a fost transportat la spitalul Rummo din Benevento.

Accident teribil în Italia: 4 români și-au pierdut viața la Alvignano. Foto: Tv7 Benevento
Accident teribil în Italia: 4 români și-au pierdut viața. Foto: Tv7 Benevento

În interiorul mașinii au fost recuperate aur și obiecte prețioase, probabil furate cu puțin timp înainte de accident

Distribuie acest articol