Accident teribil în Italia, o româncă a pierdut controlul volanului și s-a rostogolit cu mașina

O femeie româncă, în vârstă de 47 de ani, a fost transportată în grave condiții la spital după ce a fost implicată într-un accident rutier vineri, 4 iulie, în Belpasso, în apropierea orașului Catania.

Femeia, rezidentă în Motta Sant’Anastasia, conducea un autoturism Ford Focus, când a pierdut controlul autovehiculului, izbindu-se de zona îngrădită a unei companii.

Ca urmare a impactului, conaționala noastră a rămas încarcerată în mașină, fiind nevoie de intervenția pompierilor din Paternò pentru a fi scoasă din caroseria contorsionată a autoturismului, relatează Newsicilia.

700-2023080419730

Victima a fost transportată la Spitalul San Marco din Catania de o ambulanță aparținând serviciului de urgență 118.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Poliția locală din Belpasso a demarat o anchetă pentru a stabili exact circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Potrivit informațiilor preliminare, se pare că femeia se deplasa spre Centrul comercial Etnapolis când a apărut brusc un alt vehicul în calea sa.

În încercarea de a-l evita, a virat brusc, lovind stâlpul de beton al unei porți de la o companie care se ocupă cu vânzarea de detergenți.

Impactul violent a făcut ca mașina să se rostogolească, ajungând în interiorul perimetrului privat al companiei.

Ancheta va include și analiza imaginilor înregistrate de sistemele de supraveghere video ale companiei implicate în incident, precum și de cele instalate în apropiere.