Italia: Actriță de origine română, în serialul „La Lunga Notte – La Caduta del Duce” difuzat pe Rai 1

Ana Caterina Morariu, actriță italiană de origine română, cunoscută pentru prezența sa remarcabilă în serialele de televiziune, adaugă un nou rol impresionant în palmaresul său actoricesc.

Ea interpretează rolul Antoniettei Grandi în serialul de televiziune „La Lunga Notte – La Caduta del Duce” difuzat pe Rai 1. Episoadele 3 și 4 vor putea fi urmărite marți, 30 ianuarie 2024.

Captură de ecran 2024-01-30 193341
Ana Caterina Morariu în „La Lunga Notte – La Caduta del Duce” difuzat pe Rai 1

Născută în 1980 la Cluj-Napoca, Ana Caterina Morariu, fiica balerinei Marineta Rodica Rotaru, vorbește patru limbi și a absolvit prestigiosul „Centro Sperimentale di Cinematografia din Roma” în 2002.

După apariții în producții internaționale precum „Ocean’s Twelve” și în diverse seriale italiene, actrița își consolidează statutul de vedetă prin interpretarea personajului Antonietta Grandi în noua producție „La Lunga Notte – La Caduta del Duce”.

Antonietta Grandi, personajul interpretat de Ana Maria Morariu în „La Lunga Notte”, este soția lui Dino Grandi, o femeie sofisticată și cultă, provenind dintr-o familie bogată din provincia Bologna.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Deși dedicată vieții politice și sociale alături de soțul ei, Antonietta suferă din cauza distanței față de copiii săi care trăiesc în străinătate și este profund îngrijorată de consecințele alegerilor lui Dino, riscându-și viața din dragoste pentru el.

„La Lunga Notte” este o serie de televiziune difuzată de Rai 1, care explorează un moment crucial din istoria Italiei, căderea lui Benito Mussolini.

Seria, regizată de Giacomo Campiotti, se concentrează pe figura istorică a lui Dino Grandi (interpretat de Alessio Boni), unul dintre personajele cheie în destituirea lui Mussolini. În noaptea dintre 24 și 25 iulie 1943, Grandi a jucat un rol decisiv în votul pentru înlăturarea dictatorului.

Telespectatorii pot urmări continuarea acestei captivante serii în data de 30 ianuarie, cu difuzarea episoadelor 3 și 4 pe Rai 1 și simultan pe platforma de streaming RaiPlay.

Ultima parte a seriei va fi disponibilă pe 31 ianuarie, iar întregul set al seriei este deja accesibil pe RaiPlay.

Ana Caterina Morariu, care va împlini 44 de ani pe 20 noiembrie, continuă să impresioneze publicul cu talentul său, aducând la viață personaje complexe și memorabile.