Adolescent de 17 ani căutat de polițiști după ce a fugit la mama sa din Italia fără acordul tatălui

Un adolescent român din localitatea Moțăței, județul Olt, a fost dat dispărut sâmbătă, 3 august 2019, de către tatăl său și este căutat de polițiști după ce a fugit de la domiciliul său și nu a mai dat nicio veste.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj citați de Realitatea de Craivoa, Andrei Daniel Bucăța, în vârstă de 17 ani, a plecat vineri, 2 august, în mod voluntar din locuința sa din Moțăței și ar fi ajuns cu autocarul în Italia, la mama sa, fără acordul tatălui său.

„În cursul acestei zile, polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Cetate au fost sesizați de un bărbat de 41 de ani, din Moțăței, cu privire la faptul că, în ziua de 2 august, fiul său de 17 ani a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Din verificările efectuate până în prezent se pare că minorul ar fi plecat în Italia, la mama sa, fără a avea acordul tatălui său”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Potrivit sursei citate, persoane implicate în căutarea tânărului de 17 ani au menționat că mama lui Andrei a confirmat faptul că fiul său a ajuns la ea.

- Continuarea articolului după publicitate -

Cu toate acestea, Realitatea de Craiova precizează că Andrei Daniel Bucăța este căutat în continuare de polițiști și de tatăl său, iar cine are informații utile despre unde s-ar afla este rugat să apeleze numărul unic de urgență sau să anunțe cea mai apropiată secție de poliție.

Andrei poate fi recunoscut după următoarele semnalmente: circa 1,60 m înălțime, constituție astenică, față rotundă, păr blond tuns scurt și ochi căprui.

Andrei Daniel Bucăța, 17 ani. Sursa: realitateadecraiova.net
Susține publicația noastră!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA