Adolescent de 17 ani căutat de polițiști după ce a fugit la mama sa din Italia fără acordul tatălui

Un adolescent român din localitatea Moțăței, județul Olt, a fost dat dispărut sâmbătă, 3 august 2019, de către tatăl său și este căutat de polițiști după ce a fugit de la domiciliul său și nu a mai dat nicio veste.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj citați de Realitatea de Craivoa, Andrei Daniel Bucăța, în vârstă de 17 ani, a plecat vineri, 2 august, în mod voluntar din locuința sa din Moțăței și ar fi ajuns cu autocarul în Italia, la mama sa, fără acordul tatălui său.

„În cursul acestei zile, polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Cetate au fost sesizați de un bărbat de 41 de ani, din Moțăței, cu privire la faptul că, în ziua de 2 august, fiul său de 17 ani a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Din verificările efectuate până în prezent se pare că minorul ar fi plecat în Italia, la mama sa, fără a avea acordul tatălui său”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Potrivit sursei citate, persoane implicate în căutarea tânărului de 17 ani au menționat că mama lui Andrei a confirmat faptul că fiul său a ajuns la ea.

Cu toate acestea, Realitatea de Craiova precizează că Andrei Daniel Bucăța este căutat în continuare de polițiști și de tatăl său, iar cine are informații utile despre unde s-ar afla este rugat să apeleze numărul unic de urgență sau să anunțe cea mai apropiată secție de poliție.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Andrei poate fi recunoscut după următoarele semnalmente: circa 1,60 m înălțime, constituție astenică, față rotundă, păr blond tuns scurt și ochi căprui.

Andrei Daniel Bucăța, 17 ani. Sursa: realitateadecraiova.net