Adolescent român de 13 ani, dispărut în Italia. „Ajutați-ne să-l găsim pe Andrei!”

ACTUALIZARE 16.05.2024: Conform celor mai recente informații, tânărul nostru conațional a fost găsit de carabinieri în orașul Milano și este bine.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Andrei, un băiat de 13 ani de naționalitate română, a dispărut fără urmă în cursul zilei de joi, 9 mai 2024, în zona dintre Magenta și Vittuone, în apropiere de orașul italian Milano.

andrei-202405151011
Andrei, adolescentul român de 13 ani dispărut în Italia. Sursă foto: laprovinciavarese.it.

Ultima dată el a fost văzut în acea zi, iar de atunci familia și autoritățile nu au reușit să afle nimic despre locul în care s-ar putea afla, relatează publicația La Prealpina.

Familia lui Andrei este extrem de îngrijorată și a apelat chiar și la emisiunea de televiziune „Chi l’ha visto?” de pe postul italian Rai 3 pentru a cere ajutorul populației.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Luni, 13 mai 2024, echipa emisiunii s-a deplasat în Sant’Antonino, un cătun din Lonate Pozzolo, pentru a discuta cu familia băiatului.

Roberto, partenerul Elenei Bea Kerolayn, mamei Andrei, a declarat: „Nu reușim cu adevărat să ne explicăm această fugă a lui.

Nu putem înțelege, dar sperăm că se va întoarce acasă cât mai curând posibil și abia așteptăm să-l putem îmbrățișa cu mare bucurie.”

În cursul dimineții de marți 14 mai 2024, mama lui Andrei a fost la școală pentru a discuta cu personalul.

În ziua dispariției, adolescentul român purta o bluză cu două culori – partea superioară închisă la culoare și partea inferioară roșie – pantofi sport albi și blugi închiși la culoare. Orice informație legată de dispariția lui este extrem de valoroasă.

Familia a apelat la emisiunea „Chi l’ha visto?”, condusă de Federica Sciarelli, în speranța că cineva l-a văzut pe Andrei sau are informații care ar putea ajuta la găsirea lui. Un fragment din interviul acordat emisiunii ar urma să fie difuzat în ediția de astăzi, 15 mai.

Pe pagina de Facebook a emisiunii „Chi l’ha visto?” a fost publicată o fotografie a băiatului, însoțită de mesajul:

„Ajutați-ne să-l găsim pe Andrei! La data de 9 mai a plecat la școală dar nu s-a mai întors acasă”, cu speranța că cineva l-a întâlnit sau are informații utile despre locul în care s-ar putea afla băiatul.