Adolescent român din Italia părăsit de iubită, familia băiatului a încercat să se răzbune pe tatăl fetei

Tatăl unei adolescente de 17 ani din Romano di Lombardia, o localitate din provincia italiană Bergamo, a fost la un pas să ajungă la spital sau, poate, chiar la o morgă, după ce fiica lui a decis să încheie relația pe care o avea cu un tânăr de aceeași vârstă, de naționalitate română.

Totul s-a petrecut în după-amiaza zilei de luni, 23 mai 2021, scrie ziarul Il Giorno, când o patrulă a carabinierilor a observat mai multe autoturisme care circulau în mod anomal pe o stradă din localitate.

Cinci erau, în total, mașinile implicate, iar prima dintre ele circula de parcă voia să scape de celelalte patru care o urmăreau, au explicat militarii.

Oamenii legi au decis astfel să le urmărească și, la un moment dat, au văzut cum s-au oprit, după ce unele dintre mașinile care până atunci circulau în spatele primului autoturism au reușit să-l depășească și să-l blocheze.

Carabinierii au văzut apoi coborând din celelalte mașini mai multe persoane, cu un aer amenințător, care s-au îndreptat spre șoferul autovehiculului blocat, acesta din urmă încuindu-se în interiorul autoturismului de frică.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Militarii n-au așteptat să vadă cu exactitate, însă, ce intenții aveau acele persoane și au intervenit imediat, conducându-i apoi pe toți indivizii la cazarmă pentru a clarifica cele întâmplate.

Așa a ieșit la iveală faptul că bărbatul baricadat în mașină era tatăl unei fete de 17 ani care, în urmă cu câteva zile, a decis să întrerupă relația sentimentală pe care o avea cu un băiat român de aceeași vârstă cu ea.

Adolescentul, supărat din această cauză, a povestit totul membrilor familiei sale care au decis apoi că tatăl fetei trebuie pedepsit pentru această neplăcere și așa s-a ajuns la scena desprinsă parcă din filme la care au fost martori oamenii legii.

Din fericire, intervenția carabinierilor a împiedicat ca sfârșitul relației dintre cei doi adolescenți să fie mult mai dramatic și ca membrii familiei de români să ajungă la închisoare.

Distribuie acest articol