Adolescent român din Italia părăsit de iubită, familia băiatului a încercat să se răzbune pe tatăl fetei

Tatăl unei adolescente de 17 ani din Romano di Lombardia, o localitate din provincia italiană Bergamo, a fost la un pas să ajungă la spital sau, poate, chiar la o morgă, după ce fiica lui a decis să încheie relația pe care o avea cu un tânăr de aceeași vârstă, de naționalitate română.

Totul s-a petrecut în după-amiaza zilei de luni, 23 mai 2021, scrie ziarul Il Giorno, când o patrulă a carabinierilor a observat mai multe autoturisme care circulau în mod anomal pe o stradă din localitate.

Cinci erau, în total, mașinile implicate, iar prima dintre ele circula de parcă voia să scape de celelalte patru care o urmăreau, au explicat militarii.

Oamenii legi au decis astfel să le urmărească și, la un moment dat, au văzut cum s-au oprit, după ce unele dintre mașinile care până atunci circulau în spatele primului autoturism au reușit să-l depășească și să-l blocheze.

Carabinierii au văzut apoi coborând din celelalte mașini mai multe persoane, cu un aer amenințător, care s-au îndreptat spre șoferul autovehiculului blocat, acesta din urmă încuindu-se în interiorul autoturismului de frică.

- Continuarea articolului după publicitate -

Militarii n-au așteptat să vadă cu exactitate, însă, ce intenții aveau acele persoane și au intervenit imediat, conducându-i apoi pe toți indivizii la cazarmă pentru a clarifica cele întâmplate.

Așa a ieșit la iveală faptul că bărbatul baricadat în mașină era tatăl unei fete de 17 ani care, în urmă cu câteva zile, a decis să întrerupă relația sentimentală pe care o avea cu un băiat român de aceeași vârstă cu ea.

Adolescentul, supărat din această cauză, a povestit totul membrilor familiei sale care au decis apoi că tatăl fetei trebuie pedepsit pentru această neplăcere și așa s-a ajuns la scena desprinsă parcă din filme la care au fost martori oamenii legii.

Din fericire, intervenția carabinierilor a împiedicat ca sfârșitul relației dintre cei doi adolescenți să fie mult mai dramatic și ca membrii familiei de români să ajungă la închisoare.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos