Adolescent român dispărut în Italia de 6 zile. „Ajutați-ne să-l găsim!”

Un tânăr român de numai 16 ani, rezident în orașul italian Verona, este căutat cu disperare de familia sa după ce a dispărut de la școală în urmă cu aproape o săptămână. Anunțul a fost făcut atât prin intermediul unei renumite emisiuni TV specializată în astfel de cazuri, cât și pe rețelele de socializare, unde familia cere ajutorul oamenilor pentru a-l găsi pe conaționalul nostru.

„Ajutați-ne să-l găsim!! Bună ziua tuturor. El este Pietro (Petrișor). A plecat de la școală vineri, 18 septembrie, la ora prânzului și nu mai știm nimic de el. Oricine are vreo informație este rugat să sune la 3427765088”, scrie în apelul făcut pe Facebook de sora tânărului de 16 ani.

Familia lui Petrișor a făcut un apel pentru a cere ajutorul populației și prin intermediul emisiunii „Chi l’ha visto?” de pe Rai 3, anunțul despre dispariția adolescentului fiind transmis de prezentatoarea Federica Sciarelli în seara zilei de miercuri, 23 septembrie 2020.

„Uitați-vă la fotografia acestui băiat de 16 ani deoarece a dispărut din Verona. Ne-a contactat familia lui care este îngrijorată. El studiază la Institutul Tehnic „Galileo Ferraris” din Verona. Era vineri, 18 (septembrie – n.r.). Mamei sale i-a spus că vrea să mai stea cu prietenii lui și că se va întoarce acasă mai târziu. Nu s-a întors. În ziua următoare a trimis un mesaj pe WhatsApp în care scria că va merge la școală, dar la școală nu s-a prezentat. Telefonul mobil sună în gol (…) Evident, îngrijorarea părinților este mare”, a anunțat prezentatoarea în timpul emisiunii.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Dispariția lui Petrișor anunțată de emisiunea „Chi l’ha visto?”

La data dispariției, tânărul nostru conațional era îmbrăcat cu un tricou alb, pantaloni negri, încălțăminte sportivă de culoare albă și avea, de asemenea, o eșarfă neagră. Rucsacul pe care-l avea la el este tot de culoare neagră, dar cu litere roșii. Petrișor, se mai precizează pe site-ul emisiunii italiene, poartă ochelari de vedere cu ramă de culoare aurie.

Persoanele care au informații despre Petrișor pot contacta atât forțele de ordine, la numărul unic de urgență 112, cât și emisiunea „Chi l’ha visto?” – telefon 068262 – sau direct familia lui Petrișor la numărul 3427765088.