Adolescentă română de 14 ani dispărută în Italia de 5 zile. Părinții: „Ajutați-ne să o găsim”

Violeta Amira Nicolae are doar 14 ani, iar în după-amiaza zilei de 30 iulie 2020 a părăsit domiciliul său din localitatea italiană Pavia, unde locuiește cu părinții, și de atunci nu se mai știe nimic de ea. Din primele informații reiese că adolescenta româncă a plecat de acasă după o discuție aprinsă cu mama ei.

Violeta Amira Nicolae. Foto: PrimaPavia.it

„Eu trebuia să plec la Milano să iau o masă și am plecat de acasă în jurul orei 17:00, iar fiica mea a dispărut între ora 17:00 și 18:00”, a declarat tatăl Violetei, Vasile Nicolae, citat de presa locală. În acea seară, părinții fetei s-au prezentat la carabinieri și au denunțat dispariția, precizând în plângerea depusă că Violeta și mama ei s-au certat din cauza unui băiat marocan cu care adolescenta se pare că ținea legătura pe Instagram.

„Suntem foarte îngrijorați pentru că este posibil să se fi întâmplat orice. Despre acel băiat marocan știm doar numele de utilizator folosit pe rețelele de socializare și că are 14 ani, ca Violeta. Nimic altceva. Nu știm unde să mai apelăm. Sper să nu-i facă rău, e o fată tânără și e posibil să fi ajuns pe mâini greșite. Eu și soția mea sperăm foarte mult să o putem îmbrățișa din nou. Pe deasupra, nu are niciun ban în buzunar. Unde ar fi putut merge în situația asta? Evident, cineva o ajută, dar nu reușesc să-mi dau seama cine poate fi. Dacă aș ști, aș merge imediat să o iau”, a a mai adăugat tatăl fetei dispărute.

Potrivit asociației Penelope Lombardia, care îi ajută pe părinții Violetei să o găsească, tânăra de 14 ani are 1,60 metri înălțime, 65 de kilograme, are ochii căprui închis și păr șaten. La data dispariției, Violeta era îmbrăcată cu un tricou negru, pantaloni scurți negri și încălțăminte sportivă de culoare neagră. Nu are cu documentele de identitate.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Oricine are informații despre Violeta Amira Nicolae este rugat să sune la 112 sau la asociația Penelope Lombardia, la numărul 3807814931.