Adolescentă română dispărută în Italia: „Ajutați-ne să o găsim pe Sorana”

ACTUALIZARE ORA 20:00: Sorana a fost găsit în urmă cu câteva ore de carabinieri într-un parc din Macerata. Din fericire, adolescenta româncă este bine și a fost dusă înapoi la familia care o avea în grijă.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

- Continuarea după publicitate -

O tânără română în vârstă de numai 15 ani a dispărut în seara zilei de sâmbătă, 9 ianuarie, la Macerata (Marche). Fata trăiește într-o unitate tip centru de plasament și este elevă la liceul de artă.

Se numește Sorana Cozma și sâmbăta trecută, în cursul serii, a fost văzută pentru ultima dată în stația de autobuz, apoi i s-au pierdut urmele. Nimeni nu mai are nicio veste despre ea.

Avocata Francesca Starace, din Monte San Giusto, a făcut un apel pe rețelele de socializare: „Ajutați-ne să o găsim pe Sorana. A fugit dintr-o comunitate pentru adolescenți sâmbătă seara. Știm că sâmbătă, în jurul orei 21:00, se afla la capătul liniilor de autobuz din Macerata. Contactați-mă în privat.”

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Au fost anunțați și carabinierii care au demarat căutările. Oricine are informații despre Sorana Cozma este rugat să se adreseze polițiștilor sau carabinierilor.