Adolescentă română dispărută în Italia: „Ajutați-ne să o găsim pe Sorana”

ACTUALIZARE ORA 20:00: Sorana a fost găsit în urmă cu câteva ore de carabinieri într-un parc din Macerata. Din fericire, adolescenta româncă este bine și a fost dusă înapoi la familia care o avea în grijă.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

O tânără română în vârstă de numai 15 ani a dispărut în seara zilei de sâmbătă, 9 ianuarie, la Macerata (Marche). Fata trăiește într-o unitate tip centru de plasament și este elevă la liceul de artă.

Se numește Sorana Cozma și sâmbăta trecută, în cursul serii, a fost văzută pentru ultima dată în stația de autobuz, apoi i s-au pierdut urmele. Nimeni nu mai are nicio veste despre ea.

Avocata Francesca Starace, din Monte San Giusto, a făcut un apel pe rețelele de socializare: „Ajutați-ne să o găsim pe Sorana. A fugit dintr-o comunitate pentru adolescenți sâmbătă seara. Știm că sâmbătă, în jurul orei 21:00, se afla la capătul liniilor de autobuz din Macerata. Contactați-mă în privat.”

- Continuarea articolului după publicitate -

Au fost anunțați și carabinierii care au demarat căutările. Oricine are informații despre Sorana Cozma este rugat să se adreseze polițiștilor sau carabinierilor.

 

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos