Adoptată de mică în Italia, își caută familia biologică din România: „Visez și noaptea că îmi găsesc frații”

Cristina Rusu, născută la data de 20 august 1987 în București, sectorul 1, și adoptată de mică în Italia, a pornit o căutare plină de emoție și speranță. În ciuda unei vieți frumoase în Italia, alături de familia ei adoptivă, Cristina simte că o piesă îi lipsește din viața sa – legătura cu familia biologică.

„Am avut parte de o familie minunată căreia îi datorez totul, dar simt atât de mult nevoia să pot alătura piesa care îmi lipsește din viața mea și să îmi găsesc familia biologică!” declară ea într-un anunț publicat pe pagina The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României. Ea bănuiește că ar avea frați care, este convinsă, „ar fi bucuroși să mă cunoască.”

346450903_1696016247501094_5852559260426371228_n
The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României

Cristina a fost adoptată la vârsta de 2 ani și jumătate, de la casa de copii numărul 4, situată pe strada Vrancea. În ciuda faptului că a avut o viață plină de dragoste și căldură în familia adoptivă, sentimentul de a nu ști de unde vine este copleșitor.

Recent, Cristina a descoperit numele mamei sale biologice – Rusu Mihaela, care avea domiciliul în București, strada Desișului, numărul 4, bloc M 23. Din informațiile pe care le are, mama sa ar fi avut doar 18 ani la nașterea ei.

Cu un apel emoționant, Cristina cere ajutorul oamenilor pentru a-și putea găsi familia biologică: „Aș fi foarte fericită dacă m-ați putea ajuta să distribuiți pe cât posibil anunțul meu, poate undeva, într-un colț de lume, există cineva care își amintește de existența mea.”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Visez și noaptea că undeva în lume mai am și alți frați care cred că ar fi bucuroși să mă cunoască”, spune ea, plină de speranță.

Orice informație care ar putea ajuta-o în căutarea sa este binevenită. „Orice informație aveți vă rog să lăsați un mesaj privat acestei pagini. Vă mulțumesc tuturor anticipat.”

Într-o lume interconectată, unde informația circulă cu o viteză uimitoare, speranța Cristinei de a-și găsi familia biologică poate deveni realitate. Și poate că, într-un colț de lume, există cineva care își amintește de ea și poate completa povestea ei de viață.

@rotalianul