Adrian, mort în microbuzul care l-a adus în Italia: „Dumnezeu să te ierte, copil frumos!”

Un grav accident rutier a avut loc miercuri seara, 20 septembrie, în Piemont, între localitățile Centallo și Castelletto Stura, unde un microbuz cu cinci români la bord, inclusiv șoferul, a căzut de la o înălțime de peste 20 de metri.

Tânărul român de 30 de ani care și-a pierdut viața în acest tragic accident se numea Adrian Strungă și era originar din satul Burla, comuna Unțeni, județul Botoșani.

Din cele cinci persoane aflate în microbuz, doar Adrian nu a supraviețuit impactului.

photo_2023-09-21_19-00-22

Celelalte persoane nu sunt în stare gravă, două dintre ele fiind clasificate în cod verde și una în cod galben. Deși inițial au refuzat transportul la spital, ulterior au fost transferate la spitalul din Cuneo.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Potrivit informațiilor, alarma a fost dată în jurul orei 21:00, moment în care serviciile de urgență ale serviciului regional 118, alături de pompieri și carabinieri, au fost mobilizate la fața locului.

Echipele de intervenție au venit atât din postul de comandă provincial din Cuneo, cât și de la detașamentul de voluntari din Busca.

Circumstanțele exacte care au dus la această tragedie nu sunt încă foarte clare, dar se speculează că șoferul ar fi putut pierde controlul volanului, posibil din cauza neadaptării vitezei la condițiile meteo nefavorabile de pe drum. Afară ploua în momentul producerii accidentului.

Pe rețelele de socializare, mesaje de condoleanțe au început să apară imediat:

  • „Dumnezeu să te ierte, ai plecat prea repede dintre noi, suflet drag! Condoleanțe familiei!”
  • „Dumnezeu să te odihnească în pace Adrian! Ai fost un suflet bun, un băiat muncitor! Dumnezeu să te aibă în pază, acolo sus! Îmi pare nespus de rău pentru ce ți s-a întâmplat! Dumnezeu să te ierte, copil frumos!”

Pierderea este cu atât mai tragică cu cât se menționează că Adrian era singur la părinți, informează Botoșani News.

Investigațiile sunt în desfășurare pentru a clarifica circumstanțele exacte care au condus la acest tragic eveniment.