Adrian, tânăr român de 13 ani, dispărut în Italia. Apelul mamei pentru a-l găsi

Onoranze Funebri Alina

Adrian Scripet are 13 ani, este rezident în localitatea Casapesenna din provincia italiană Caserta și mama sa nu mai știe nimic de el din această dimineață de 3 aprilie 2019, de la ora 8:20.

Adrian, 13 ani, dispărut din localitatea San Marcellino, Caserta. Sursa: Facebook/Mirela Florea

Tânărul adolescent român frecventează școala dintr-o localitate vecină, San Marcellino, dar în această dimineață nu s-a prezentat la școală. În schimb, a fost văzut la un bar din localitate, unde a cumpărat ceva de mâncare și a cerut informații pentru a ajunge la stația de tren, cu scopul de a se îndrepta spre Roma sau Napoli.

- Continuarea articolului după publicitate -

Adrian nu are cu el telefonul mobil, scriu cei de la „Chi l’ha visto?”, la care mama tânărului, Mirela, a apelat pentru a o ajuta să-și găsească fiul. Mama lui Adrian a făcut astăzi un apel și pe Facebook, rugând lumea să o ajute să-și găsească băiețelul.

„Ajutați-mă să-l găsesc, sunt mama lui. Distribuiți”, scrie mama copilului în apelul său, specificând că a anunțat și carabinierii.

Oricine are informații despre acest tânăr român, este rugat să anunțe carabinierii la 112 sau să o sune pe mama lui Adrian, Mirela Florea, la numărul de telefon: 3472985988.

Adrian are 13 ani, 1,80 metri înălțime, ochi albaștri, păr șaten și ca semne particulare, are un dinte rupt în partea de sus. La momentul dispariției, Adrian era îmbrăcat cu o geacă neagră, o bluză neagră cu un „X” roșu pe ea, blugi albaștri, încălțăminte sportivă albă și avea cu el un rucsac negru cu marini maro.

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos

Publicitate
Susține publicația noastră!