Adrian, tânăr român de 13 ani, dispărut în Italia. Apelul mamei pentru a-l găsi

Adrian Scripet are 13 ani, este rezident în localitatea Casapesenna din provincia italiană Caserta și mama sa nu mai știe nimic de el din această dimineață de 3 aprilie 2019, de la ora 8:20.

Adrian, 13 ani, dispărut din localitatea San Marcellino, Caserta. Sursa: Facebook/Mirela Florea

Tânărul adolescent român frecventează școala dintr-o localitate vecină, San Marcellino, dar în această dimineață nu s-a prezentat la școală. În schimb, a fost văzut la un bar din localitate, unde a cumpărat ceva de mâncare și a cerut informații pentru a ajunge la stația de tren, cu scopul de a se îndrepta spre Roma sau Napoli.

Adrian nu are cu el telefonul mobil, scriu cei de la „Chi l’ha visto?”, la care mama tânărului, Mirela, a apelat pentru a o ajuta să-și găsească fiul. Mama lui Adrian a făcut astăzi un apel și pe Facebook, rugând lumea să o ajute să-și găsească băiețelul.

„Ajutați-mă să-l găsesc, sunt mama lui. Distribuiți”, scrie mama copilului în apelul său, specificând că a anunțat și carabinierii.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Oricine are informații despre acest tânăr român, este rugat să anunțe carabinierii la 112 sau să o sune pe mama lui Adrian, Mirela Florea, la numărul de telefon: 3472985988.

Adrian are 13 ani, 1,80 metri înălțime, ochi albaștri, păr șaten și ca semne particulare, are un dinte rupt în partea de sus. La momentul dispariției, Adrian era îmbrăcat cu o geacă neagră, o bluză neagră cu un „X” roșu pe ea, blugi albaștri, încălțăminte sportivă albă și avea cu el un rucsac negru cu marini maro.