Adulter multietnic în Italia: bărbat italian, concubină româncă și amant dominican. Cel din urmă ajunge la spital

Trio multietnic în Italia se lasă cu violențe și cu un bărbat care a ajuns în spital după ce a fost prins în apartamentul prietenului său cu concubina acestuia. Protagoniștii: un bărbat italian de 55 de ani, o femeie română de 38 de ani și un bărbat dominican de 28 de ani, toți trei rezidenți în Vicența, în nordul Italiei.

Potrivit ziarului local Il Giornale di Vicenza, cetățeanul italian și femeia română erau concubini și de curând s-a întâmplat ca bărbatul să se întoarcă acasă de la muncă mai devreme decât de obicei. Doar că atunci când a intrat în locuință a avut parte de o surpriză deloc plăcută: alături de partenera sa, într-o ipostază care dădea de bănuit, se afla bărbatul dominican, care era totodată un prieten apropiat al cuplului.

Cuprins de furie și gelozie, italianul nu stă deloc pe gânduri și-l agresează pe presupusul amant cu atâta violență încât îl trimite direct în spital. Bărbatul dominican susține însă că între el și femeia română nu s-a întâmplat nimic și nu făcea altceva decât să repare jaluzele de la un geam.

Dominicanul a depus așadar plângere la autorități împotriva bărbatului italian, care urmează să se prezinte în curând în fața judecătorului cu acuzația de vătămare corporală.

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20