O agenție din Italia caută 30 de „badante” pentru angajare

Agenția de muncă Family Care, care face parte din grupul Openjobmetis și operează la nivel național în Italia, în sectorul asistenței familiale, caută pentru angajare 30 de îngrijitoare. Anunțul a fost făcut de reprezentanții agenției prin intermediul publicației Avvenire și vine cu ocazia deschiderii unei noi filiale în Nordul Italiei.

Potrivit sursei citate, agenția Family Care operează în toată Italia și are filiale în Bergamo, Bologna, Brescia, Cinisello Balsamo, Firenze, Gallarate, Ivrea, Mestre, Milano, Padova, Piacenza, Pordenone, Prato, Varese e Verona. Pentru anul următor, agenția confirmă planul de extindere prin deschiderea de noi filiale și în alte localități. Printre obiectivele Family Care se numără și combaterea muncii la negru, recunoașterea drepturilor la scutiri de impozite și garantarea pentru familii a unui serviciu adecvat și plătit în mod regulat.

«Această perioadă de criză de sănătate a făcut și mai evidentă nevoia de a lucra pentru o creștere semnificativă a capacității de îngrijire la domiciliu. Credem că o acoperire pe scară largă a teritoriului și a unei baze solide pentru îngrijitoare sunt condiții indispensabile pentru ca răspunsul la această nevoie să fie satisfăcător și concret. Tot din acest motiv, am prevăzut un plan ambițios pentru deschiderea de noi sucursale în 2021, care ne va permite să fim tot mai aproape de toți cei care au nevoie de asistență la domiciliu», a declarat Danilo Arcaini, directorul agenției Family Care.

Filiala din Torino va fi deschisă pe via Filippo Turati, nr. 43, iar persoanele care doresc să candideze pentru un loc de muncă pe post de „badantă” pot trimite un e-mail la adresa: torino@familycarebadanti.it.

Family Care este o agenție autorizată de Ministerul Muncii din Italia pentru a opera în căutarea, selecționarea și administrare de asistenți familiali, se arată pe site-ul instituției: https://familycarebadanti.it/.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20