Aglomerație la punctul de trecere a frontierei Nădlac II. Românii se întorc acasă

Timpii de așteptare la punctul de trecere a frontierei Nădlac II, din județul Arad, atât la intrarea în România, cât și la ieșire, au crescut, sâmbătă, 4 august, unul dintre motive fiind acela că românii plecați la muncă în străinătate se întorc acasă, în concediu, relatează Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Arad, Sorina Tocaciu, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că au crescut timpii de așteptare la punctul de trecere a frontierei Nădlac II. Astfel, pe sensul de intrare în țară pentru autoturisme șoferii așteaptă aproape o oră și jumătate pentru a li se verifica documentele, fiind deschise șapte artere.

De asemenea, și pe sensul de ieșire din țară pentru mașini timpii de așteptare au crescut la 40 de minute, iar numărul arterelor deschise fiind tot șapte.

„Timpii de așteptare au crescut în această perioadă la Nădlac II. Noi am luat toate măsurile necesare: s-a suplimentat personalul, este folosită la capacitate maximă limita de trecere a frontierei, sunt utilizate toate arterele. Timpii de așteptare au crescut pentru că este perioada concediilor, a zilelor libere și e o fluctuație de persoane mai mare într-un timp scurt”, a afirmat Sorina Tocaciu.
Reprezentanții Poliţiei de Frontieră Arad le recomandă şoferilor să folosească şi alte puncte de frontieră pentru a evita aglomeraţia și să consulte aplicația online de monitorizare a traficului de la punctele de frontieră înainte de a porni la drum.

Pe același subiect: Cozi lungi de mașini la frontiera României: „Nu veniți pe la Nădlac”, avertizează un șofer aflat în drum spre casă

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul