Agoniseala anilor munciți în Italia transformată în scrum după ce o persoană le-a incendiat gospodăria

Gospodăria familiei din Urechești distrusă de flăcări. Sursa foto: monitorulvn.ro

O familie din comuna Urechești, județul Vrancea, și-a văzut transformată în scrum toată munca pe care au depus-o ani de-a rândul în Italia pentru a economisi niște bani și a-și deschide o afacere în România, după ce o persoană le-a incendiat în mod intenționat gospodăria.

Cu banii adunați din munca în Italia, membrii familiei din Urechești au înființat o microfermă în acea comună, unde aveau și locuința, dar înspre dimineața acestei zilei, în jurul orei 3.00, ora României, cineva a decis că toată agoniseala lor trebuie distrusă și a provocat un incendiu care a ars aproape toată gospodăria, scrie ziarul Monitorul de Vrancea.

Sursa: monitorulvn.ro

„În această dimineață, în jurul orei 03.30, pompierii focșăneni au intervenit cu 5 ASAS si 1 APIC (autospeciala de primă intervenție și comandă) în com. Urechești pentru stingerea unui incendiu. În urma incendiului au ars: acoperișul locuinței pe o suprafață de cca. 200 mp, anexe (bucătărie vară, magazie, coteț păsări, coteț porci) pe o suprafață de cca. 400 mp. Intervenția a durat aproximativ 4 ore. Cauza cea mai probabilă a acestui eveniment este: folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiu“, au transmis reprezentanții ISU.

Sursa foto: monitorulvn.ro

Din comunicatul pompierilor reiese așadar că incendiul a fost provocat intenționat de cineva care dorea să distrugă microferma familiei sau, mai rău, să-i și omoare pe membrii acesteia. Din fericire, însă, nu au fost înregistrate victime, atât persoanele din familie cât și animalele din gospodărie fiind salvate înainte de a fi prinse în incendiu.