Agrigento – patru români arestați după ce au bătut cu cruzime un conațional.

În cursul zilei de sâmbătă, 17 decembrie, 2016, carabinierii de la unitatea din Licata, provincia Agrigento, au arestat patru cetățeni români cu vârsta între 19 și 38 de ani, toți patru fără loc de muncă și deja cunoscuți forțelor de ordine.

Ioan Mindrigiu de 38 de ani, Dragoș Răuțălin de 29 de ani, Gheorghe Bogdan Tănase de 19 ani și Iosif Dobrea de 37 de ani, sunt acuzați de tentativă de omor și port abuziv de arme albe, după ce au bătut foarte tare un muncitor român în agricultură, în vârstă de 29 de ani, care a fost găsit în stare gravă de niște trecători, în apropierea liniilor de tren din gara din localitatea Licata.

Cei 4 infractori au bătut cu cruzime victima, din motive banale, cu pumni și picioare dar și cu o bară de fier, apoi au încercat să-și facă pierdute urmele în cartierul din zona gării mai sus menționate. Carabinierii au reușit să-i intercepteze și să-i aresteze pe toți patru.

Tânărul bătut a fost dus de urgență la spitalul “San Giacomo d’Altopasso” din Licata unde a fost internat cu prognoză rezervată dar nu în pericol de moarte.